Saturday, April 30, 2011

Salma Mentor

Yeye Exam da habis. 

Selama 3 years d UiTM akhirnya sya berjaya menghabiskannya. Skrg x sabar nak tunggu result kuar dan sambung lg degree 2 tahun dan kerja. Mau....

Emm da habis exam apa lg???? hehehe smlm we all got private party.. Lusa ada party lg kat  beach Tanjunga aru Dua. yes x sabar .. Makan lg. makan2 time . hehhehh

U all suka tgk MENTOR?? Mlm nie ada mentor nak tgk la,Emmmm ala tp xda salma pula Group 1 kan malan nie?.. Gilak !!! manatapnya suara c salma 2.. Ala2 international sdh ku tgk.. Fuhh Proud 2 be sabahan. Tambah lg mentor dia c Erra! nah tambah cantik la salma. Wlpon hakikatnya salma bole2 lah hahahh dr segi muka... Pandai erra cari market kan?? hehhehehe

Sepa2 yg x kenal salma 2 jom terjah sikit pic dia.
Shit!! cantik
Bangga aku jd org Tawau wakakaka
trip2 tawau
Mantap

Masi blom d transform heh

Peluk2 ada makna 2 kan erra??
Hehhehe Rm 100,000.00

So sabahan Jom ramai2 sokong salma.... Hehehe nama pon mcm makcik2 Tp xpa salma Kami  akan sentiasa sokong ko!!
U and charice. u lg Mantap Salma....
Saingan Terdekat salma
Klo kat mlaysia emm mcm xda saingan kot!! wakakaka


::[[the End @ ok duh ]]::

2 comments:

  1. Follow aku balik ba hihi
    Ni link aku
    http://adf.ly/YINd
    klik “skip ad” sblh kanan atas slps 5 saat ah hihi tq

    ReplyDelete