Sunday, September 26, 2010

~CAMPING d KK aDvenTURE is killing me BUT ... ~

8.28AM monday.. hahaha i baru banggun dr kelmarin petang tidur..... huhuhuhuhu over 8 hours ba bell tidur...

my weekend yg memenatkan ...

BUT IM HAPPY BA.... friday ar 2 we all going 2 kk adventure... best gila.... TamBah2 lg that day kan ada HAri lAdang n marketing event.. trun2 dr kereta TIka they all take my pic N friends.. baya2 la kan mcm ARTIS hahaa...
  
on TIME 2pm kmi ready kat GYM nak g CAMPING.. tp sblm JALAN kan ada undangan p KS..... mcm x percaya but nanti klo sampai waktunya bet akn bg tau yee.. what is KS... 


nie pic i masa nak p kk ADVENTURE... budak2 fresher smua terkejut.. d urg cakap OVER... habut la kan... i don care oooo..


SETIbanya d kk adventure kinarut papar.. kemas2 smua then p serang BEACH trus.... habut la kan wlpon uitm x benarkan we all buat aktiviti dlm air namun ambek pic pon da memadai hehehe...............
bebet, awang n bai........... 





awang, hanib n me.... cantik x???


Tiba lah mlm menjelma ..... ala sory xda pic mlm huhuh bb we all main game tutup mata malam2 oky..... KASUT BARU SAYA HILANG DI DALAM LUMPUR SEDALAM 3KAKI EEEE.. GELI LA BAH.. SATU BADAN BERLUMPUR.,. YAKKKKKKKK..

ESOKNYA : TREASURE HUNT ... PANAS DIA aduhhhhhhhhh bikin mati nie... jalan kat pasir, jalan kuburan, lalu jalan raya then  baru sampai kat hutan... jauh dia... tp x la bole lawan jalan kat BUKIT BOTAK KAN hehe  







peace no more...



nie jalan yg nak menuju ke hutan ... best x??
over nya d urg nie kan hahahahhahhahahahah apa2 pon datin la menang






periuk kera i jumpa....

penat gila nie ..... 100 plus juga la pembantu menghilangkan dahaga n menitrul kan badan.....




nie masa nak balik .. huh penat gila siapa yg menang????


posing spa mng..




hahah nie aktiviti ptg... ada yg mampu lawan mcm nie???? x da kan heheh




NAH i2 lah aktivit2 yg bell lakukan d sepanjang camping d kk ADVENTURE KINARUT PAPAR.. best x????.. jap2 nak tgk video x?? masa i flying foxx... hehehe mcm nak tercaput nyawa tau.. gila.
video
 hahah mcm mna ?? ada berani lakukannya???? sampai burung2 smuanya berterbangan melihat aksi  beta hehhe....

i guess 2 jerrr la yg i dapat simpulkan sepanjang aktiviti2 d kk adventure kinarut papar.. bestttt sangat.. next week jln lg... nak p tambunan yahuuuuu










Friday, September 17, 2010

hari raYa yg Dah pun Berlalu perGi meningGalkan kiTa huhhhhu

Salam satu malaysia ..... Haiiiiiiiiiiiiii

DAh lama X update Blog niE.. hUHu apa2 pn I nak ucapkan Slamt hari RAya kepada smua RAkyat sabah terutamanya dan malaysia di akhirnya.... Maaf Zahir dan BAtin.. upszzz BATIN ada ker??? hehhe

raYA tahun nie fuhhhh gila Xbest.. namun penatnya banyak lerrr.. bab raya 1 until raya 6, orang masiH lg datang kat rymah beraya....... walaupon i terpaksa tidur kat ruang TAMU, d sebabkan oleh bIlik smua DAh full!!!! namun raya tetap meriah hehhehe... tp sakit2 badan lerr kan .. bab tido kat tilam xda katil huhuhu

Raya2 jga .. tp DUIT tetap kumpul kan hahahaa alhamdlh smua Barang dagangan HAbis D jual...... thank 2 tiQa ...

nak jga upld pic.. tp punya la mainE$%^&*()O anak uncle i , adakah patut dia delete smua pic raya dlm 2 hyuhuhuhu sedih jga la lah!!!!!!!.......

dUit raya tahun nie i x dapat banyak ... rm120 jerrr.. da tua la agaknya kan... hehhe tua ker???? bab 2 la dpt siput jerrrr...... tp saya  masih lg nak bertrip2budak, minta duit raya hahahahahahhahahaha..... ada ku KEsah..?? JanJi dapat. duit raya...

 tp Best raya tahUn nie kwn2 sekolah ku DAtang bestnya Cerita bayak Gilerrrrrr... rindu gila sama d urg nie..... thanks 2 echil, ondoi, dd, neng n kakaknya.... eiii best gila..... banyak cerita2 yg kuar huhuhu.....

diana, bebet, echil, ondoi, neng and the last one is dd...



mcm nak jumpa lg They All nie.... AlngkAhnya la ba tiap2 hari dapat jumpa d urg......... huhuhuhu Sedih JGA.. hehehe


pilih mna satu bwty hhahhahahhahaa


by the way.... ada kisah malang. sepanjang perayaan hari RAYA.. rambut i kan mcm nie



hahah tp apakan daya i kan balik kat kampung.. sekali i nak buat rambut mcm nie... so all times lerrr i terpaksa n kena tutup rambut gna topi nie hehhehhehehhehhehehhhhheheheeheh............


 the reason y i gna topi is...................

ok 2jerrr lah banyak lg cerita yg lucu tp apakan daya... Ok DUhhhhhh apa2 pon slamt haRi Raya maaf zahir dan batin.. spa 2 yg blom follow.. follow bebet k...